2008-05-06

Festival!



Har så smått börja drömma om sommaren och vad den kan erbjuda i festivalväg. Det lutar åt att vi tar oss ned till Tyskland. Där kan man antingen välja att åka till Berlin och gå på Melt! festivalen mellan den 18-20 juli eller åka ned till Köln mellan den 13-17 augusti och uppleva C/O POP festivalen som skivbolaget Kompakt håller i. Meltfestival utspelar sig i en ganska besynnerlig miljö. Ungefär 1,5 timme utanför Berlin på ett gammalt industri/hangarområde har man byggt ihop scener på gamla metallkroppar(Se bilden ovanför så får ni en uppfattning kring vad det rör sig om). Där har man lyckats skrapa ihop det sjukaste i elektronisk väg med sjuka lineups och detta år är inget undantag, vad sägs om att spisa in och dansa tarmarna ur sig till; Alter Ego, Crookers, Boys Noize, Ellen Allien, Mathew Johnson, Len Faki m.fl. Ja tack!!! C/O POP har inte heller det något rykte om sig att hålla igen. Förra året hade de besök av bl.a. Supermayer, Justus Köhncke, Dominik Eulberg, Carsten Jost m.fl. Det coola med denna festival är att den är inhyst i en enorm lagerbyggnad med små och stora dansgolv. Du kan helt enkelt finna dig själv stå och glo på Gui Boratto i en lokal lika stor som ditt pojk- eller flickrum. Naaajs!

Här kommer litet festivalpopcorn!

Steve Lawler - 21st Century Ketchup (Zshare)

Ozgur Can - The Distance(David West Remix) (Zshare)

Phil Kieran - Missp (Zshare)

1 kommentar:

Anonym sa...

hej! är ni några som ska åka ner på melt? jag ska åka med två vänner men fler än tre st blir vi inte, vore kul att hitta ett större gäng att eventuellt ta sig dit med.
släng iväg ett mail om ni ska ner o har lust att ses, folk med liknande musiksmak brukar för det mesta vara mer än ok (gretchen@lokalen.org)
/lina